Curs Karuna Reiki

Curs Karuna Reiki

Curs Karuna Reiki

Curs Karuna Reiki ® este un sistem terapeutic înregistrat de Maestrul William Lee Rand, fondator al Centrului Internațional de Pregătire Reiki (ICRT). Cei care primesc inițierea în sistemul Karuna Reiki, mai primesc, odata cu gradul de Maestru Karuna Reiki, o diplomă internațională, fiind înregistrați de ICRT. Această înregistrare atestă faptul că Maestrul practicant respectă un cod etic și îl transmite mai departe celor pe care îi inițiază. O preocupare constantă a ICRT este de a face studii în sfera Reiki, cu scopul de a descoperi noi tehnici menite să îmbunătățească practica Reiki.Karuna Reiki este unul din rezultatele acestei preocupări de îmbunătățire a practicii Reiki.
Ca orice sistem Reiki, și Karuna Reiki este un sistem de vindecare, destinat vindecării proprii și vindecării celorlalți. Termenul “Karuna” provine din limba sanscrită și înseamnă o acțiune plină de compasiune îndreptată spre toate ființele. Această atitudine presupune o conștiință înaltă, un nivel de înțelepciune la care practicantul pune în centrul atenției  eradicarea suferinței în lume. Practicantul Karuna conștientizează faptul că acțiunile lui altruiste se întorc la el înmiit.

Curs Karuna Reiki

Fiind un sistem de vindecare ce presupune o conștiință înaltă, Karuna Reiki se predă în general practicantului care a parcurs etapele inițierii și practicii în cadrul sistemului Reiki Usui Tibetan. Efectul tratamentului acestui sistem are intensitatea iubirii necondiționate, iar practicantul Karuna Reiki ajunge să înțeleagă care este numitorul comun al religiilor și să privească oamenii dincolo de condiționările religioase. În același timp, practicantul Karuna Reiki are o mai bună înțelegere a propriei religii, apropiindu-se mai mult de tradiția religoasă a familiei și poporului său.
Sistemul Karuna Reiki operează cu simboluri cu ajutorul cărora sunt accesate frecvențele vibraționale înalte ale vindecării. Simbolurile Karuna Reiki sunt chei pentru vindecarea diferitelor aspecte și niveluri ale ființei umane – fizic, mental, emoțional – având o mare forță asupra subconștientului, unde omul depozitează lucruri nerezolvate.
Vom enumera în continuare câteva aspecte ce formează scopul terapiei în sistemul Karuna Reiki:
         Vindecare la nivel celular
 • Armonizarea chakrelor superioare și inferioare
 • Vindecarea unor probleme venite din vieţile anterioare
 • Vindecarea traumelor cu originea  în  copilărie
 • Vindecarea tiparelor mentale negative
 • Vindecarea relațiilor
 • Vindecarea viciilor și cultivarea obiceiurilor bune
 • Vindecarea co-dependenței față de alte persoane
 • Vindecarea insomniei
 • Vindecarea temerilor, crizelor de panică și oboselii cronice
 • Purificarea unui spațiu de energii negative
 • Limpezirea minții și formarea spiritului de decizie
 • Definirea priorităților și materializarea celor mai bune rezultate
 • Mărirea capacității de învățare
 • Dezvoltarea capacității de comunicare verbale și scrise
 • Mărirea creativității
 • Dezvoltarea clarviziunii
 • Cultivarea acţiunilor pline de compasiune, al căror ultim scop este vindecarea rasei umane, prin eradicarea egoismului, violenței, orgoliului.

Curs Karuna Reiki

Iubirea și compasiunea stau la baza oricărui sistem de vindecare, fiind subliniate de sistemul Karuna Reiki, în cadrul căruia practicantul redescoperă aceste forțe absolute din univers care stau la baza atingerii fericirii.
Putem spune că sistemul Karuna Reiki amplifică ARTA SECRETĂ A CHEMĂRII FERICIRII, despre care învățăm la Reiki Usui Tibetan, și că este un instrument eficace al terapeutului Reiki, util în vindecare și în evoluție spirituală deopotrivă.
Sistemul Karuna Reiki poate fi predat numai de cei care sunt înregistraţi oficial la Centrului Internațional de Pregătire Reiki (ICRT). Un profesor înregistrat va avea un certificat emis de Centru, cu număr de înregistrare şi sigiliu. Fiecare cursant va primi manualul official Karuna Reiki al ICRT, un certificat emis de ICRT cu număr de înregistrare şi un sigiliu.
Pentru mai multe detalii despre sistemul Karuna Reiki, vă rugăm să utilizați formularul de pe website sau numerul de telefon: 0744991848 de la secțiunea Contact. Maestrul Bogdan Prosperio vă așteaptă cu multă Iubire şi Lumină să primiți tainele acestei terapii !

telefon: 0744991848

Notă importantă:

1)Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki  lucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center forReiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3) Tratamentul Reiki nu este un substitut pentru un tratament medical sau psihologic de specialitate.

 

One thought on “Curs Karuna Reiki

Comments are closed.