Cursuri de Reiki București

Cursuri de Reiki București
Cursuri de Reiki București

Cursuri de Reiki București

 

Cursuri de Reiki București. Maestrul Bogdan Prosperio vă invită la cursurile de Reiki Usui Tibetan, de la gradul 1 și până la gradul de maestru, într-o călătorie spirituală unică menită să vă schimbe viața în bine pentru totdeauna. Pentru detalii și înscriere la cursuri, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea Contacthttps://www.bogdanprosperio.ro/contact/

Cursuri de Reiki București.  – Ce este Reiki ?

Reiki este o disciplină spirituală. Dicționarele sunt foarte sărace când vine vorba de o definiție a spiritualității. Deși ar trebui să fie preocuparea noastră principală în această viață, spiritualitatea rămâne pe un loc secundar în societatea contemporană, dominată de agitație și materialism. Lumea modernă traversează o criză prevăzută de altfel cu mult timp în urmă de vizionari sau cercetători în domeniul evoluției spiritului uman. Este vorba de o criză spirituală. Omul modern nu își regăsește identitatea, nu se mai regăsește pe sine ca ființă creată de Dumnezeu ce are menirea de a aspira la perfecțiune spirituală. Societatea modernă a transformat într-atât viața omului încât libertatea promisă prin confortul creat de descoperirile științei și tehnicii nu este decât o altă înlănțuire sufletească. Omul modern are locuințe mai spațioase și mai utilate, dar suferă din lipsa timpului dedicat lui însuși, adică propriului suflet. Omul modern are sufletul sufocat de job-uri care îi ocupă toată ziua, de plata facturilor și taxelor nenumărate, de activitățile de întreținere a bunurilor materiale acumulate irațional.

Spiritualitatea este un domeniu foarte vast. Multă lume consideră spiritualitatea ca fiind apanajul câtorva maeștri înzestrați cu capacități paranormale sau domeniul unor persoane elevate care au învățat mult sau terenul liderilor religioși. Spiritualitatea include de fapt toate aspectele vieții noastre, iar a fi spiritual nu înseamnă a fi neapărat preot sau un om care activează în domeniul cursurilor de spiritualitate. A fi spiritual se referă la felul în care tratezi toate aspectele vieții, felul în care te tratezi pe tine și felul în care îi tratezi pe ceilalți; spiritualitatea se referă la felul în care te bucuri de viață și mulțumești lui Dumnezeu pentru viața ce ți-a fost dăruită, la liniștea sufletească pe care o cultivi, la gândurile bune și zâmbetul pe care îl dăruiești cuiva pentru a-i însenina ziua. Reiki ne ajută să refacem aceste repere ale unei vieți cu adevărat spirituale.

Cursuri de Reiki București. –  Inițiere Reiki

Terapia Reiki este singura între terapiile alternative și complementare care presupune o inițiere. În cazul terapiei Reiki, inițiere nu înseamnă doar instruire într-un domeniu nou sau doar predarea unor cunoștințe introductive, ci reconectare cu sufletul nostru printr-o tehnică secretă cu caracter sacru, executată de un maestru a cărui linie de inițiere duce înapoi în timp la fondatorul tehnicii Mikao Usui, și care este autorizat să predea mai departe această tehnică. Inițierea Reiki declanșează automat vindecarea și dizolvarea blocajelor energetice pe care foarte mulți le experimentează sub forma unor afecțiuni fizice, a unor stări depresive, a unor obstacole în toate planurile vieții. După inițiere, practicanții Reiki vor face autotratamentul zilnic, ridicându-și vibrația și dobândind capacitatea de a trata și alte persoane.

 

Cursuri de Reiki București. –  Îndrumare pentru regăsirea vieții spirituale

 

Există în societatea contemporană foarte mulți oameni care au nevoie de terapie pentru ameliorarea unei serii de afecțiuni ce revin periodic sub acțiunea stresului, iar Reiki este cea mai la îndemână terapie pentru rezolvarea problemelor de relaxare, de liniștire a organismului stresat, de vindecare a amintirilor neplăcute, de refacere a vitalității. Reiki este o terapie holistică, menită să refacă unitatea corp-minte-spirit. Reiki este o practică spirituală străveche, readusă în actualitate și fundamentată de japonezul Mikao Usui care era convins că Reiki va salva lumea prin vindecarea afecțiunilor ce se manifestă în plan fizic, dar mai ales printr-o vindecare spirituală – singura vindecare ce poate eradica suferința din lume.

Se știe că ființa umană dispune de forțe latente nebănuite care au început să fie puse în evidență din ce în ce mai mult în ultimele decenii. Capacitatea de autovindecare este una dintre aceste forțe de care dispune orice om. Tehnica Reiki nu vindecă în sine, ci trezește de fapt această capacitate naturală de autovindecare a organismului uman.

Cursuri de Reiki București.  – Puterea subconștientului în procesul de vindecare

 

Este foarte important să fim convinși de propriile noastre forțe vindecătoare. Dacă această convingere se fixează în subconștientul unei persoane, aceasta dobândește o forță suplimentară de rezolvare a propriilor provocări, pe lângă forța existentă deja în programul natural al organismului. Este vorba de forța mentală care poate determina și atrage multe lucruri: noi suntem ceea ce ”credem” că suntem, și lansăm, odată cu gândurile noastre, proiecte în Univers. Gândul este o formă de energie foarte puternică, care trebuie păzită cu strășnicie.

Se înțelege că multe din convingerile noastre sunt greșite, altfel nu ne-am confrunta cu o serie de situații neconforme pe parcursul vieții noastre. Se înțelege, de asemenea, că multe din aceste convingeri sunt foarte vechi, implantate din copilărie. Terapia Reiki, deși nu este un panaceu, are puterea de a vindeca aceste tipare neconforme de gândire, implantate în subconștientul nostru și în subconștientul colectiv.

Vom învăța la cursurile spirituale de Reiki Usui Tibetan, sub îndrumarea maestrului Bogdan Prosperio, că depinde doar de noi să dăm un sens pozitiv  experiențelor noastre de viață, evenimentelor din viața noastră, persoanelor pe care le întâlnim. Vom învăța că Universul va răspunde gândurilor și convingerilor noastre, pentru că noi determinăm de fapt lucrurile să fie și să se întâmple într-un anumit fel, și nu ceva din afara noastră determină cursul evenimentelor. Vom învăța să fim recunoscători pentru toată viața noastră și să rămânem în Lumină.

Începând de astăzi, fiți recunoscători pentru tot ceea ce primiți, pentru tot ceea ce vă oferă viața în fiecare moment ! Binecuvântați fiecare clipă a vieții voastre !

Cheia vieții și a întregii cunoașteri este Adevărul, Pacea, Lumina și Iubirea, precum și Cunoașterea Divină.

Pentru înscriere la cursuri, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea  Contacthttps://www.bogdanprosperio.ro/contact/

Din izvorul vieții și al abundenței, divinitatea ne trimite în fiecare zi succes și prosperitate.

Vă dorim o viață liniștită, armonioasă și echilibrată, în care Lumina să vă fie călăuză !

Notă importantă:

1)Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucreazăcomplementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3)Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.