Cursuri Reiki Bucuresti

Cursuri Reiki Bucuresti

Cursuri Reiki Bucuresti

În București, metoda terapeutică Reiki este probabil mult mai răspândită decât în celelalte orașe ale țării, iar șansele unui bucureștean de a găsi rapid un curs de Reiki sunt mult mai mari. Capitala țării concentrează întotdeauna disponibilul de resurse în toate domeniile de activitate. Pentru detalii privind cursurile Reiki organizate în București, vă rugam sa vă adresați Maestrului Bogdan Prosperio la numerele de telefon de pe website și veți primi îndrumare cum să începeți călătoria vindecării.
Cursurile Reiki sunt structurate pe grade de acces la această cunoaștere, așa cum vă puteți informa de pe website-ul nostru, și constituie o cale de dezvoltare personală. Cursurile Reiki vă vor ajuta sa învățați nu doar o metodă de a obține vindecarea la nivel fizic, ci și o cale de progres spiritual. Când spunem astăzi Reiki, ne gândim mai ales la o terapie, dar tehnica fondată de japonezul Mikao Usui era inițial o metodă de atingere a perfecțiunii personale. Se spune că vindecarea afecțiunilor era un efect secundar al metodei lui Mikao Usui, recunoscut de altfel ca mare vindecător, lucru dovedit și în urma cutremurului din 1923 din regiunea Kanto, când i-a vindecat pe supraviețuitorii acelui dezastru natural și a primit titlul onorific de Doctor.
Cursuri Reiki Bucuresti – parte a Reiki Usui Tibetan
La cursurile Reiki organizate în București, veți primi mai multe detalii despre istoria metodei Reiki, tehnica de a atinge starea de vindecare, precum și tehnicile Maestrului Bogdan Prosperio de dezvoltare personală. Veți vedea că Reiki nu este o metodă rigidă și că aplicând lucrurile învățate la curs veți descoperi propria dumneavoastră cale de a vă vindeca toate aspectele vieții. Pentru că vindecarea la nivel fizic intervine în urma unei vindecări spirituale: dacă ne vom corecta gândurile și atitudinea față de viață, se vor reface toate aspectele vieții noastre: emoțional, profesional, financiar etc.
Cursuri Reiki Bucuresti – parte a Reiki Usui Tibetan
Veți învăța la cursurile Reiki organizate în București să faceți proiecte pentru viitorul apropiat și îndepărtat și să le susțineți până la îndeplinirea lor completă. Veți învăța să atrageți sucesul și prosperitatea, pentru că Dumnezeu ne vrea sănătoși și prosperi. Veți învăța mai ales că toate aceste aspecte ale vieții au o legătură între ele – sănătatea, profesia, bunăstarea materială – și că ne putem vindeca trecutul, pentru a trăi un prezent minunat și a avea încredere că în viitor ne așteaptă abundența. De asemenea, veți vedea că îndeplinirea dorințelor au o strânsă legătură cu credința și că, pe măsură ce vă dezvoltați pe această cale spirituală, învățați să vă adaptați proiectele prin prisma voinței divine.
Una dintre atracțiile cursurilor Reiki organizate în București este deprinderea abilității de a măsura inforenergetic o gamă diversă de situații, pentru a ne ajusta acțiunile și deciziile noastre la parametrii succesului. Interesul manifestat pentru acest domeniu al măsurătorilor cu ansa și raportorul, și care se învață în cadrul cursului de InfoReiki după parcurgerea unor etape pregătitoare, este intens susținut și de partea terapeutică a sistemului InfoReiki, dar mai ales de însușirea unor cunoștințe legate de modul în care funcționeaza Universul la nivel energetic.
Vă invităm așadar să descoperiți că totul este de fapt energie și acționând la nivel energetic putem stăpâni materia care nu trebuie să mai fie un obstacol sau ceva implacabil pentru noi: vom învăța la cursurile Reiki organizate în București că, pentru a ne realiza planurile de viitor, vom privi dincolo de materie, de partea fizică a lucrurilor, care de obicei ne împiedică să concepem visele noastre ca fiind o realitate palpabilă. Vom vedea că, pe lângă vindecare, Reiki înseamnă descoperirea potențialului nostru creator, descoperirea ființei noastre adevarate – aceea care nu se vede cu ochii fizici și pe care ne-am obișnuit să o ascundem, uitând de ea. Însuși termenul REIKI, prin sensurile sacre profunde care se pierd în istoria îndepărtată a limbii japoneze, arată că Omul este un microcosmos care înglobează toate elementele marelui Univers. În acest sens, se poate spune că inițierea în metoda Reiki ne va reaminti cine suntem de fapt.

Cursuri Reiki Bucuresti – parte a Reiki Usui Tibetan

Ideograma Reiki ,
Rei
Rei
Ki
Ki
compusă din două pictograme referitoare la energia viului și la sursa ei divină, este un simbol puternic, purtător de sensuri complexe ce au legătură atât cu protecția personală cât și cu dezvoltarea ființei. Pentru înțelegerea termenului REIKI în contextul utilizat de Mikao Usui, fondatorul sistemului de vindecare REIKI, ar trebui să facem o incursiune în cultura japoneză și în sistemul de scriere japonez, complicat pentru noi. Traducerea acestei ideograme în cultura vestică este “energie universală“ (sensul unanim acceptat astăzi). Dacă vom căuta originile și evoluția acestei ideograme, vom descoperi în primul rând o legătură strânsă cu natura a celor care au creat această scriere. Această legătură cu natura este pierdută de omul modern și poate fi reconstituită prin inițiere. Maestrul Bogdan Prosperio vă așteaptă la cursurile Reiki organizate în București, în cadrul cărora vom reface drumul spre armonie, reînvățând valențele unei vieți complete la toate nivelurile ființei noastre – fizic, mental, emoțional și spiritual.
Cursuri Reiki Bucuresti – parte a Reiki Usui Tibetan
La cursurile Reiki organizate în București veți vedea că fiecare descoperă singur lucruri deosebite, specifice fiecăruia în parte, în funcție de experiența sa și de misiunea pe care o are de îndeplinit în această viață. Pentru desăvârșirea călătoriei prin această viață, fiecare primește daruri de la divinitate, pe lângă dezvoltarea sensibilității de receptare a energiei, în urma practicii bazate pe inițierile cu Maestrul Bogdan Prosperio, în sistemele Reiki Usui Tibetan, Karuna Reiki, Shamballa Multidimensional Healing etc.

Vă invităm să vă înscrieți la cursurile Reiki organizate în București, completând formularul de website, sau la numerele de telefon

0744991848

afișate în secțiunea Contact.

Vă dorim o viață împlinită, pace, liniște sufletească și să rămâneți în Lumină !


Simbolul abundentei – Reiki Romania

Maestrul Bogdan Prosperio sustine cursuri de Reiki Usui Tibetan in Bucuresti si in tara. Pentru programari sau informatii puteti suna la: 0744 991 848 – sau completind formularul de contact.

Notă importanta:
1) Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007.
2) În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.
3) Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.

32 thoughts on “Cursuri Reiki Bucuresti

 1. Dl Prosperio este un Maestru Reiki autentic, care te scapa de frici si convingeri primitive. La unii a instructori am observat latura negativa, acestia nu pot fi numiti maestri.
  Am lucrat cu Dl Prosperio de multi ani pe terapie si il recomand din toata inima tuturor celor care vor sa descopere cursurile de Reiki Usui Tibetan, terapia Reiki, cit si cei care vor sa inteleaga corect aceasta Cale Spirituala.

  Bogdan Popescu

  https://www.bogdanprosperio.ro/blog/cursuri-reiki-bucuresti/

 2. Am fost intr-un moment de căutare spirituală, dar nu am gasit ce cautam timp de mai multi ani de zile. Acum l-am întâlnit pe Dl Prosperio. Nimic nu e întâmplător asa se spune, cu siguranta aici trebuia sa ajung. Am gasit un om luminos, deschis, onest, sincer si plin de intelepciune . Mi-a deschis viziunea spre o viata personala mai buna si spre o lume mai buna. Am inteles cu adevarat ce inseamna Adevarul, Pacea, Iubirea, Armonia. https://www.bogdanprosperio.ro/blog/cursuri-reiki-bucuresti/
  Îți mulțumesc, Maestre!
  Delia Ana

 3. Energia Reiki o gasesti din plin la Dl Prosperio , el te va ajuta in acest proces de Reconectare la Divinitate. Este un miracol sau e o mare minune!
  Bogdan Prosperio e un om bun, minunat şi un excelent Maestru. Desi am intrat cu ceva emotii in sala, dupa doar citeva minute m-am destins. Am inteles tot, a fost simplu si tot cursul s-a desfasurat intr-o atmosfera destinsa, optimista.
  Mulțumesc din suflet! cu sinceritate pentru Domnul Prosperio – https://www.bogdanprosperio.ro/blog/cursuri-reiki-bucuresti/
  Carmen Dana

 4. Ceea ce am simtit la initiere este greu de descris in cuvinte, dar este clar o senzatie de bine suprem de Pace , … o pace interioara in tot corpul as putea spune
  Energia Universala este prezenta la toate cursurile, este important sa o primesti prin intermediul unui maestru profesionist cum este Dl Prosperio. … este excelent acest aspect:
  – poti face bine si altora.
  Super bine
  Ciprian Munteanu

  https://www.bogdanprosperio.ro/blog/cursuri-reiki-bucuresti/

 5. Reiki initial a apărut in viata mea ca o soluţie de natură realmente providenţială. Am realizat cit de mult ma ajuta cursurile Domnului Prosperio atât pentru vindecarea sufletului, cât şi a corpului fizic.
  Urmind cu atentie pasii trasati de catre Maestrul Prosperio, am inteles cit de important este sa ajung într-un spaţiu spiritual extrem de favorabil, foarte benefic. Doar cu un Maestru cum este Dl Prosperio, înzestrat cu calităţi cu totul deosebite de a înţelege, a comunica şi a împărtăşi calea spre Adevar, Lumină, Pace si Armonie, poti ajunge sa intelegi cit de frumoasa este aceasta Cale Spirituala.
  Multumesc Maestre Prosperio ! Este cu adevarat un miracol.
  Anda Bucur
  https://www.bogdanprosperio.ro/blog/cursuri-reiki-bucuresti/
  https://www.bogdanprosperio.ro/blog/reiki-romania/

 6. Adevarul este probabil ca in povesti:
  Exista o Forta Spirituala absoluta care guverneaza acest pamant
  daca toate teritoriile noastre sunt unite si daca romanii sunt constienti ce miracole ascunde Romania mare atunci intelegem ca suntem cu adevarat puternici noi cei ce suntem spirituali autentici si vorbim romaneste.
  Se pare ca mai exista si o gena spirituala inca nediluata, de la Zalmoxe.
  despre aceste lucruri invatati la cursurile Domnului Prosperio, cit si despre vindecare.
  Ana. Maria. O
  https://www.bogdanprosperio.ro/blog/cursuri-reiki-bucuresti/
  https://www.bogdanprosperio.ro/blog/reiki-romania/

 7. Va multumesc pentru impartasirea acestor informatii extraordinare.
  Abia astept urmatoarea postare.
  Mentionez ca locuiesc in strainatate si am facut cursuri cu Dl Prosperio.
  Este cu adevarat ceva foarte benefic am invatat mul;te lucruri folositoare.
  Initierea este cu adevarat unica si excelenta la Dl Maestru Prosperio.
  Alexandra. G
  https://www.bogdanprosperio.ro/blog/cursuri-reiki-bucuresti/
  ———————————————————————–
  Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next write ups thank you once again.
  https://www.bogdanprosperio.ro/blog/cursuri-reiki-bucuresti/
  Alexandra. G

Comments are closed.