Cursuri Reiki Constanta

Cursuri Reiki Constanta

Cursuri Reiki Constanta

 

Cursuri Reiki Constanta , Constanța este municipiul de reședință al județului Constanța, iar numele său se asociază în conștiința colectivă cu marea. Marea Neagră, dincolo de secretele pe care le ascunde, reprezintă pentru constănțeni în primul rând o sursă de energie sufletească, speranță, visare, pe scurt o reală și constantă conexiune cu natura, al cărei farmec este inepuizabil. Freamătul valurilor mării și sunetele pescărușilor au multe în comun cu energia Reiki.

Constanța este un important centru turistic, comercial și industrial în economia națională. Constanța este și unul dintre cele mai vechi orașe atestate de pe teritoriul României. Prima atestare documentară datează din anul 657 î.Hr., anul formării unei colonii grecești denumite Tomis. În anul 71 î.Hr., localitatea Tomis a fost cucerită de romani și redenumită Constantiana, după sora împăratului Constantin cel Mare.

Portul Constanța este cel mai mare port din bazinul Mării Negre și cel mai mare port al României, aflându-se pe locul 4 în Europa ca mărime.

Cursuri Reiki Constanta –  Marea Neagră, o cale spre energia Reiki

 

Se spune că zona litoralului românesc de la Marea Neagră reprezintă o poartă nou-creată către energia vindecătoare. Astfel, această zonă energetică poate suplimenta sau intensifica forța vindecătoare a practicantului Reiki, care are acces și se poate conecta la această sursă de energie a compasiunii și iubirii, disponibilă atât pentru vindecare cât și pentru dezvoltarea spirituală. Practicantul Reiki devine mai sensibil la energiile subtile din mediul înconjurător, pe măsură ce își dezvoltă practica și aplică tehnicile de lumină divină. Zona Mării Negre este una dintre acele zone ale naturii care favorizează dezvoltarea capacităților spirituale și de vindecare, pe care constănțenii le pot fructifica însușindu-și minunata tehnică Reiki Usui Tibetan, la cursurile unice cu maestrul Bogdan Prosperio Toma. Pentru detalii și înscriere la cursuri, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea Contacthttps://www.bogdanprosperio.ro/contact/.

Cursuri Reiki Constanța. Reiki – o modalitate de creștere a vibrației

Vibrația noastră este foarte importantă pentru că ea ne influențează viața cu toate evenimentele care ni se întâmplă. De aceea, este necesar să ne păstrăm o vibrație înaltă – pentru a atrage lucruri pozitive în viața noastră, pentru a putea depăși orice obstacol și a face față oricăror provocări – inerente în societatea modernă. La o vibrație mică, ne putem simți copleșiți. Când ne ridicăm vibrația, totul devine clar și luminos și lesne de rezolvat. Însăși puterea noastră de înțelegere, de învățare și de asimilare a cunoștințelor este mult mai mare la o vibrație înaltă. Nu este un lucru nou faptul că totul devine accesibil la o vibrație înaltă.

Probabil că multă lume cunoaște următoarele cele mai la îndemână modalități de a ne crește vibrația: muzica de relaxare, uleiurile esențiale, regimul alimentar pe bază de fructe și legume, dansul, baia cu sare, compania persoanelor echilibrate și bine-dispuse, meditația, rugăciunea etc.

Pe lângă toate acestea, noi vă propunem practica Reiki ca o modalitate mereu la îndemână pentru energizare, ridicarea vibrației personale, curățarea și protecția energetică a spațiilor, și desigur lista aplicațiilor este nelimitată.

 

Cursuri Reiki Constanta –  Terapia Reiki prin aplicarea palmelor

În cadrul unei sesiuni de terapie Reiki, terapeutul accesează energia universală vindecătoare Reiki, pentru a o transfera pacientului, care se relaxează profund ca prim efect al acestei miraculoase energii. Pe parcursul unei sesiuni de terapie Reiki, pacientul poate experimenta diverse senzații și trăiri ca semn al vindecării la nivel fizic, emoțional sau al tiparelor de gândire neconforme.

Pe de altă parte, în cadrul unei sesiuni de terapie Reiki, și terapeutul experimentează diverse senzații, mai ales în palme, care îi comunică modul în care decurge vindecarea: cea mai frecventă senzație este cea de curgere a energiei Reiki, care circulă prin tot organismul. În timpul sesiunii terapeutice, nu numai pacientul beneficiază de efectele energiei Reiki, ci și terapeutul, care la sfârșit se va simți mai energizat și nicidecum epuizat.

 

Cursuri Reiki Constanta –  Ce poate face Reiki pentru omul modern ?

Reiki este în primul rând o terapie pentru suflet. Efectele sale sunt vizibile la nivel fizic, dar energia Reiki accesată și transmisă pacientului sau propriei ființe în cazul autotratamentului transcende nivelul corpului fizic. Reiki este o terapie energetică de origine japoneză, care folosește energia universala pentru armonizarea și vindecarea organismului. Reiki este un sistem terapeutic simplu, accesibil oricărei persoane indiferent de naționalitate, apartenență religioasă, rasă, sex, profesie. De asemenea, vârsta nu constituie un obstacol în însușirea acestei tehnici de vindecare și de dezvoltare personală. Fondatorul acestei terapii, japonezul Mikao Usui, a văzut în Reiki o soluție pentru viața agitată a omului modern, din ce in ce mai îndepărtată de principiile naturale și firești de existență și dezvoltare. O soluție pentru vindecarea omenirii și a planetei noastre. Reiki înseamnă, în traducere, ”energia care vine de la sursa supremă a vieții” și pe care practicantul Reiki o poate folosi pentru propria vindecare și întreținere a stării de sănătate, precum și pentru vindecarea celor din jur.

În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de CercetareReiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

 

Cursuri Reiki Constanta –  Este greu de învățat tehnica Reiki ?

Pentru a aplica tehnica Reiki, este necesară inițierea sau acordajul din partea unui maestru inițiat el însuși în această tehnică pe o linie de inițiere care duce înapoi în timp la maestrul fondator Mikao Usui. Reiki nu se poate învăța citind niște manuale, pentru că Reiki nu este nicidecum un demers intelectual de aprofundare a unor cunoștințe de tip școlar, liceal sau universitar. Inițial, însușirea tehnicii Reiki se baza doar pe o tradiție orală, în care materialele scrise nu își aveau locul. Reiki este singura dintre terapiile complementare și alternative care presupune o inițiere sub forma unui ritual de trezire a conștiinței practicantului că dincolo de lumea fizică există energia, că universul este energie până la cele mai subtile forme ale sale și că totul este interconectat. Gândul este și el o energie, astfel că toate gândurile noastre ne afectează și pe noi și pe cei din jur. De aceea, spunem că este important ca Reiki să vindece inclusiv tiparele noastre de gândire neadecvate, care nu au atras cele mai favorabile situații în viața noastră. Pe măsură ce practicăm cu devotament și consecvență tehnica Reiki, conștiința noastră se mărește până la a înțelege cum funcționează universul și ce rol avem noi în această lume infinită, în care și noi suntem ființe infinite.

Cursuri Reiki Constanta –  Terapia Reiki și practica medicală

Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară, prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucreazăcomplementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic, având beneficiul de a potența efectele pozitive ale medicamentelor și a le atenua efectele secundare. Reiki nu este un mijloc de diagnosticare medicală, nu înlocuiește consultul medical de specialitate și nici tratamentul medical alopat. Reiki nu este un panaceu și nu are răspuns la toate întrebările, așa cum nici alte discipline nu au. Inițierea primită la cursurile de Reiki este valabilă toată viața: chiar dacă practicantul nu practică o perioadă de timp, capacitatea de a accesa energia Reiki nu se pierde. Mulți oameni aleg această practică deoarece reprezintă un sistem holistic de vindecare și autovindecare. Reikieste ca un instrument medical la purtător: nu trebuie să mergem într-un anume loc pentru a practica, ci îl avem la dispoziție oriunde ne-am afla. Reiki promovează starea de bine și de gratitudine, claritatea mentală și dezvoltarea spirituală, putând fi integrat în orice stil de viață personal. Simplitatea sistemului Reiki îl face accesibil tuturor, iar lipsa oricăror dogme certifică faptul că poate fi practicat de oricine, indiferent de convingerile religioase sau filozofice.

Începând de astăzi, fiți recunoscători pentru tot ceea ce primiți, pentru tot ceea ce vă oferă viața în fiecare moment ! Binecuvântați fiecare clipă a vieții voastre !

Cheia vieții și a întregii cunoașteri este Adevarul, Pacea, Lumina și Iubirea, precum și Cunoasterea Divină.

Pentru înscriere la cursuri, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea Contacthttps://www.bogdanprosperio.ro/contact/

Din izvorul vieții și al abundenței, divinitatea ne trimite în fiecare zi succes și prosperitate.                                       

 

SIMBOL-Abundenta-Reiki-Bogdan-Prosperio
Simbol-Abundenta-Reiki-Prosperio

Vă dorim o viață liniștită, armonioasă și echilibrată, în care Lumina să vă fie călăuză !

NOTA Importanta:

1) Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3)Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.