Cursuri Reiki online

Cursuri Reiki Online

Cursuri Reiki online

Cursuri Reiki online: Tehnica Reiki constituie o soluție pentru multe aspecte ale vieții noastre fiind o cale cu potențial nelimitat. Beneficiile tehnicii Reiki nu se referă doar la abilitatea de a înlesni vindecarea noastră și a celor din jur, ci și la posibilitatea de a găsi îndrumare pe drumul vieții noastre. După primirea inițierii în tehnica Reiki, mulți practicanți relatează că au găsit noi șanse de continuă dezvoltare atât pe plan personal cât și pe plan profesional. O categorie aparte de practicanți cu rezultate deosebite sunt cei care aleg să urmeze cursuri de Reiki online.

Cursuri Reiki online – inițiere sau acordaj Reiki

Prin inițierea Reiki, persoana inițiată este conectată la niveluri superioare de conștiință, precum și la o sursă nelimitată de energie vindecătoare. Acordajul Reiki funcționează în același fel ca și tratamentul Reiki: energiaReiki este prezentă la simpla manifestare a intenției. Prin inițiere, chakra coroanei, chakra inimii și chakrele palmelor devin deschise energiei Reiki. De asemenea, prin inițiere, au loc modificări în sistemul energetic al inițiatului, necesare pentru a primi și a oferi mai departe energia Reiki, pentru tot restul vieții.

 

Cursuri Reiki online – inițierea la distanță

Inițierea la distanță este mai puțin studiată deși face parte din resursele nelimitate ale tehnicii Reiki. Așa cum se poate primi tratament la distanță, la fel se poate primi și inițiere la distanță. Modalitatea de a primi inițierea ține doar de alegerea fiecăruia. Modalitatea prin care maestrul acordă inițierea ține de propria sa experiență.

Experiența ne-a demonstrat că transferul la distanță al abilității de a practica Reiki se realizează de multe ori cu o eficiență crescută din câteva motive:

  • Persoana inițiată este lipsită de orice disconfort în mediul său ambiant de acasă, găsind mai repede drumul spre relaxare.
  • Absența încordării, a emoțiilor, a oricărei timidități (întâmpinate de exemplu într-o sală de curs cu mai mulți elevi) determină cursantul să experimenteze stări de meditație intensă, uneori pănă la stări de iluminare, care depășesc durata procesului de inițiere.
  • Efectele inițierii apar indiferent de modul în care elevul alege să primească inițierea. Au fost verificate la sală persoanele care au primit inițierea la distanță: palmele lor erau la fel de active energetic ca și în cazul celor care au primit acordajul personal, iar capacitatea de a efectua un tratament s-a dovedit și ea la fel de eficace. Elevii care au raportat ei înșiși efecte sporite în urma primirii inițierii la distanță, au comparat rezultatele cu cele ale inițierii față în față cu maestrul.

 

Cursuri Reiki online – cine poate primi inițierea Reiki ?

 

Unicitatea tehnicii Reiki constă în faptul că oricine poate primi abilitatea de  practica Reki, iar în decurs de aproximativ un an de zile de practică susținută poate deveni profesor calificat. Acest lucru face ca tehnica de vindecare Reiki să aibă o importanță specială pentru această perioadă de dezvoltare planetară: conștiința umanității avansează rapid astăzi, iar nevoia de vindecare spirituală este din ce în ce mai mare. Vindecarea spirituala aduce evident si vindecarea fizica a persoanei. Susținerea cursurilor de Reiki online îndepărtează bariera spațiu-timp și răspunde acestei necesități crescute de vindecare a planetei. Orice persoana din orice localitate din Romania sau din strainatate poate apela la aceste inițieri si cursuri online la distanta.

Cursuri Reiki online – inițiere pentru o viață lipsită de stres

Provocarea cea mai mare a lumii contemporane este stresul. Tehnica Reiki este instrumentul cel mai la îndemână pentru a face față stresului. Alegeți să primiți o inițiere Reiki online pentru a fi mai aproape de idealul stării de echilibru al corpului, minții și sufletului ! Continuați apoi să mențineți această stare dinamică de calm practicând autotratamentul Reiki !

Stresul permanent are efecte negative asupra sănătății. Stresul în doze mici are efecte pozitive asupra performanțelor noastre, dar situația nu stă la fel în cazul stărilor de presiune continuă.

Tehnica Reiki este un adevărat instrument de gestionare a nivelului de stres emoțional și fizic. Putem aplica această tehnică în momentele specifice de stres: înaintea unui interviu, a unui examen sau înainte de a lua cuvântul în public.

Simptomele stresului care pot fi cu succes suprimate cu ajutorul tehnicii Reiki: inima o ia la trap, palmele transpiră sau simțim uscăciunea gurii. Cu ajutorul tehnicii Reiki, putem atenua reacțiile corpului la stres: creșterea ritmului cardiac, accelerarea ratei fluxului sanguin, creșterea tensiunii arteriale și eliberarea acizilor grași în sânge, ceea ce conduce la creșterea nedorită a colesterolului și a trigliceridelor.

*****************************************************************
Orice persoana din orice localitate din Romania sau din strainatate poate apela la aceste inițieri si cursuri online la distanta.
Pentru înscriere la cursuri, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea Contacthttps://www.bogdanprosperio.ro/contact/
Sau puteți suna direct la acest numar de telefon: 0744991848 

Începând de astăzi, fiți recunoscători pentru tot ceea ce primiți, pentru tot ceea ce vă oferă viața în fiecare moment ! Binecuvântați fiecare clipă a vieții voastre !

Notă importantă:
1) Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007.
2) În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.
3) Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.