Cursuri Reiki Pitesti

Cursuri Reiki Pitesti
Cursuri Reiki Pitesti

Cursuri Reiki Pitesti

 

Cursuri Reiki Pitesti.  – Municipiul Pitești se află în nord-vestul Munteniei, la confluența Râului Argeș cu Râul Doamnei. Orașul propriu-zis este situat între dealuri și are o climă moderată și calmă. Prima atestare documentară a Piteștiului datează din anul 1388 când domnitorul Mircea cel Bătrân întărește Mănăstirea Cozia – ”o moară în hotarul Piteștiului”. Această atestare documentară din 1388 a făcut din Pitești unul dintre târgurile cele mai vechi, alături de Câmpulung, Curtea de Argeș, Brăila și Slatina.

Într-un hrisov din 1517, emis de cancelaria Domnitorului Neagoe Basarab, Piteștiul este consemnat ca oraș în care se află noile curți domnești. Istoria medievală și modernă a Piteștiului este bogată, la fel și istoria străveche: urmele arheologice ale existenței omului în această arie datează din paleolitic; vestigiile romane nu lipsesc din această zonă, iar geții conduși de Dromihete și-au avut rădăcinile tot în această zonă, potrivit descoperirilor arheologice.

 

Pitești este unul dintre orașele cele mai industrializate din România. Stresul urban este și el prezent, caracteristic tuturor marilor orașe în care activitatea economică impune un ritm alert al vieții. Pentru a deprinde arta armonizării și transformării personale, în condițiile vieții urbane agitate, Maestrul Bogdan Prosperio vă invită la cursul autentic de Reiki Usui Tibetan ca terapie complementară ce promovează un nou stil de viață. Pentru detalii și înscriere la cursuri, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea Contacthttps://www.bogdanprosperio.ro/contact/

 

Cursuri Reiki Pitesti – Tehnica Reiki și practica relaxării

 

Tehnica Reiki este cunoscută ca o practică de relaxare și de vindecare a diverselor afecțiuni ce au invadat lumea modernă. Se știe că foarte multe afecțiuni își au originea în viața încărcată de stres din zilele noastre. Omul modern se relaxează cu greu, de aceea corpul sau mai bine-zis ansamblul corp-minte-spirit își regăsește cu greu liniștea la capătul unei zile agitate de lucru. Tehnica Reiki odată însușită vă ajută în primul rând să vă refaceți echilibrul întregii ființe, alungând stresul și punând organismul pe vibrația vindecării. După primul curs de Reiki Usui Tibetan, practicantul își poate face singur tratament cu energie Reiki, re-echilibrându-și toate traseele energetice și centrii energetici vitali. După câteva zile de practică Reiki, practicantul observă un nivel crescut de vitalitate, dorință de viață, optimism și mai multă încredere în sine însuși. Și toate acestea pe fondul unei capacități mai bune de relaxare, pe care se pare că omul modern trebuie să și-o reamintească pur și simplu ca pe o abilitate pierdută de ceva vreme.

 

Cursuri Reiki Pitesti – De unde vine energia Reiki ?

 

Tratamentul Reiki depășește limita cunoașterii raționale și explicațiile științifice ale fenomenelor. Tratamentul Reiki se bazează pe forțe misterioase din Univers, necunoscute oamenilor moderni, cu toate încercările care s-au făcut și se fac pentru a descifra enigma numită Reiki. Astăzi știm cu toții că energia este de fapt tot ceea ce ne înconjoară și că materia însăși nu este decât energie condensată. Știm că absolut tot ceea ce există în Univers vine de la aceeași sursă de energie. Energia Reiki sau energia compasiunii și a iubirii vindecătoare vine de la aceeași sursă supremă care a creat Universul. Energia Reiki este astfel nelimitată, este forța vitală a vieții, la care practicantul Reiki se va conecta simplu, punându-și palmele pe corp, și va putea face acest lucrul pentru tot restul vieții.

Cursuri Reiki Pitesti  –  Inițierea Reiki

Acordajul sau inițierea diferențiază Reiki de orice altă terapie. În cele câteva minute cât durează acordajul sau inițierea, primitorul devine un releu pentru energia universală vindecătoare Reiki. Din momentul inițierii, practicantul Reiki are toate traseele energetice curățate de orice obstacole și deschise pentru energia vindecătoare Reiki. Inițierea sau acordajul Reikirămâne un mister pe care nimeni nu l-a descifrat încă. Nimeni nu a putut descrie în termeni științifici cum se întâmplă acest proces de racordare la energia universală sau mai bine zis de reconectare cu sursa supremă a vieții. În timpul inițierii, unele persoane experimentează senzații intense – văd culori, imagini luminoase, desene geometrice; alte persoane resimt valuri de energie intensă. Cert este că experiența este diferită de la o persoană la alta. Sunt și persoane care nu simt nimic în timpul inițierii sau care nu simt energia în palme de la bun început, dar care, pe măsură ce practică, își ascut simțurile și încep să simtă energia într-o întreagă gamă de percepții senzoriale. Foarte multe persoane au în urma inițierii experiențe care depășesc limitele realității fizice, și încep să realizeze că dincolo de corpul nostru fizic există cu mult mai multe dimensiuni decât ceea ce poate să cuprindă mintea umană. Inițierea Reiki este de fapt începutul unei călătorii spirituale. Chiar și persoanele care nu simt ceva anume în timpul unui autotratament sau tratament Reiki aplicat altei persoane pot observa efectele tratamentului prin îmbunătățirea treptată a condiției fizice și a stării de spirit, prin mărirea vitalității, claritatea mentală și sporirea gradului de conștiență.

Cursuri Reiki Pitești  –  Practica spirituală Reiki

Tehnica Reiki a fost fundamentată de japonezul Mikao Usui la începutul secolului trecut, în urma unor căutări spirituale, a unei practici ascetice și a unui post de 21 de zile pe Muntele Kurama. Principiile de viață pe care le propune Mikao Usui spre practică zilnică sunt menite să întrețină o stare de spirit plină de recunoștință față de viața pe care ne-a dăruit-o Dumnezeu. Aceste principii simple, formulate de Mikao Usui ca metodă de vindecare a trupului, minții și spiritului, confirmă ceea ce astăzi știința încearcă firav să recunoască, și anume că toate gândurile și sentimentele noastre emise în eter ne influențează atât pe noi înșine cât și pe cei din jurul nostru. Gândul este cea mai puternică formă de energie care străbate Universul lăsând urme adânci. Nu vom enumera aici principiile Reiki, ele fiind de altfel ușor de găsit. Vom aminti doar ideea care stă la baza multor credințe: Recunoștința sau starea de gratitudine este una dintre cele mai puternice forțe din Univers. Recunoștința ne ajută să avem liniște sufletească și un psihic foarte bun, pentru că tot ceea suntem noi și ce avem sunt daruri de la divinitate. Începând de astăzi, fiți recunoscători pentru tot ceea ce primiți, pentru tot ceea ce vă oferă viața în fiecare moment ! Binecuvântați fiecare clipă a vieții voastre !

 

Cheia vieții și a întregii cunoașteri este Adevărul, Pacea, Lumina și Iubirea, precum și Cunoașterea Divină.

 
Pentru înscriere la cursuri, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea Contacthttps://www.bogdanprosperio.ro/contact/

Imagini inline 1

Din izvorul vieții și al abundenței, divinitatea ne trimite în fiecare zi succes și prosperitate.

Vă dorim o viață liniștită, armonioasă și echilibrată, în care Lumina să vă fie călăuză !

 Notă importantă:

1)Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reikilucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3)Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.