Cursuri Reiki Usui Tibetan – vindecare și regenerare în era digitală

Cursuri Reiki Usui Tibetan

Reiki Usui Tibetan – vindecare și regenerare în era digitală cu Maestrul Bogdan Prosperio

Reiki Usui Tibetan face parte din categoria terapiilor de echilibrare energetică prin atingere cu mâinile, care pornesc de la premisa existenței unui câmp energetic uman și care câștigă din ce în ce mai multă popularitate și mai mult suport. Spre deosebire de alte terapii, Reiki Usui Tibetan cuprinde și metode de transmitere a energiei la distanță, ceea ce îi conferă un loc aparte și o eficiență dincolo de timp și spațiu. În era Internetului, a da și a primit energie Reiki este la un click distanță, iar o solicitare de inițiere Reiki Usui Tibetan poate traversa planeta în câteva secunde. Stresul și izolarea care afectează oamenii în era digitală pot fi contracarate prin practica metodei Reiki. Practica Reiki Usui Tibetan reface legătura cu natura, reamintește omului agitat din epoca modernă nevoia de echilibru și armonie sufletească, predispoziția naturală a omului pentru ordine și organizare, năzuința fundamentală către pace și liniște.

Răspândită în întreaga lume prin ușurința învățării și eficacitatea sa dovedită, metoda Reiki Usui Tibetan a fost supusă studiilor organizate de diverse asociații de cercetare, cu scopul de a clarifica efectele sale fiziologice. O bibliografie amplă este citată în acest sens în lucrările maestrului William Lee Rand, fondatorul sistemelor de evoluție spirituală Karuna Reiki și Holy Fire Reiki.

Auto-tratamentul Reiki permite intrarea într-o stare meditativă a creierului și controlul gândurilor și al emoțiilor, creând sentimente de pace, siguranță și libertate, la fel ca atunci când ne contopim cu natura în locuri deosebite, departe de agitația cotidiană. Energia Reiki aduce organismul pe frecvența de vibrație a vindecării, deblocând aspectele care împiedică atingerea stării de bine, de sănătate și prosperitate. Energia Reiki își are originea în Sursa Spirituală Supremă, izvorul nesfârșit al vindecării, având toate calitățile divine ale purificării și transformării pozitive și, odată ce este primită prin inițiere, capacitatea de a o accesa nu se pierde niciodată.

Enumerăm câteva dintre rezultatele practicării cu perseverență a metodei Reiki Usui Tibetan, însușită ca stil de viață: vitalitate radiantă, corp puternic și sănătate optimă, regenerare celulară, capacitate crescută de adaptare la mediu, sistem imunitar echilibrat, stare psihică armonioasă, dezvoltare personală continuă pentru atingerea celui mai înalt potențial sufletesc.

Mikao Usui, fondatorul metodei Reiki, credea în posibilitățile infinite ale acestei căi terapeutice destinate abundenței și sănătății vibrante, pentru binele suprem al întregii umanități. În era inteligenței digitale, când tehnologia conectivității ne apropie pe toți din orice parte a planetei, viziunea lui Mikao Usui devine din ce în ce mai mult o realitate palpabilă: pe lângă rețeaua de dispozitive conectate la Internet care împânzesc Pământul colectând și procesând informații în timp real, vom fi din ce în ce mai conștienți și de rețeaua energetică ce conectează oamenii într-un schimb real de bucurie vindecătoare. Terapia Reiki la distanța, ca și cursurile Reiki online, constituie o realitate imediată, de natură să schimbe definiția interacțiunii dintre oameni în cadrul actului terapeutic. Acest lucru este posibil pentru că suntem în plină revoluție tehnologică: facem parte, pentru prima oară în istoria umanității, dintr-un sistem cultural global, în care toți oamenii vor putea relaționa tot timpul cu oricine din oricare colț al lumii. Orice progres tehnologic are impact astăzi asupra tuturor ariilor activității umane. Prin urmare și activitatea spirituală va cunoaște o intensificare prin rapiditatea transmiterii informației. Reiki este o disciplină spirituală care, prin calitățile ei de a transcende spațiul și timpul, devine o tehnologie universală de vindecare. De asemenea, Reiki Usui Tibetan ne învață că adevărata realitate este cea a unicității.

Practicarea metodei de vindecare la distanță prin Reiki Usui Tibetan este o modalitate miraculoasă de a experimenta o stare de unitate, prin care practicanții au revelația că noi toți suntem înzestrați cu calități divine. Prin transmiterea de energie la distanță, practicantul Reiki Usui Tibetan se conectează la cele mai înalte niveluri de vibrație din Împărăția de Lumină a Tatălui Ceresc și dobândește o stare de minunată empatie cu persoanele implicate în procesul de vindecare, depășind starea iluzorie de separație în care a trăit multă lume pe această planetă.

Reiki este o practică spirituală prin natura sa, dar nu este o religie. De asemenea, subliniem că Reiki nu este un panaceu. Nu este nevoie de abilități speciale pentru a învăța și practica Reiki. Deoarece Reiki este o metodă de armonizare a minții și corpului prin energia spirituală care vine de la Dumnezeu, le dă posibilitatea multor oameni să treacă dincolo de conceptele intelectuale și să experimenteze direct faptul de-acum bine cunoscut că tot ceea ce exista este energie.

Pentru că tehnologiile de astăzi ne unesc din ce în ce mai mult, Maestrul Bogdan Prosperio vă invită la cursurile Reiki Usui Tibetan, atât față în față cât și prin intermediul rețelelor online. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu și de peste 8 ani în transmiterea la distanță a inițierilor Reiki, Maestrul Bogdan Prosperio s-a dedicat metodelor integrative de prevenție a dezechilibrelor energetice și de întreținere a sănătății, susținând atât cursuri Reiki la sală, față în față, cât și cursuri Reiki online.

Pentru mai multe detalii despre această metodă terapeutică, pentru cursuri și inițieri, precum și pentru sesiuni terapeutice, puteți completa formularul de contact de pe website: https://www.bogdanprosperio.ro/contact/ sau puteți suna direct la telefon: 0744991848.

Notă importantă:

· Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007 şi completează lucrul cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

· În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

· Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.