CURSURI REIKI

Cursuri Reiki

Cursuri Reiki

Cursuri Reiki

Dacă vă aflați pe această pagină web, căutați probabil o metodă nouă de relaxare sau de vindecare, o modalitate de a ieși din programul zilnic obișnuit sau, în mod specific, mai multe informații despre cursurile Reiki. Deși cel mai des se spune că Reiki este o terapie, cursurile Reiki răspund de fapt unei serii întregi de căutări ale omului modern:
· dorința copleșitoare de a ieși din cotidian, de a se abate de la vectorul de constrângere al obligațiilor de zi cu zi;
· necesitatea de a se relaxa cu resurse minime de timp și spațiu, când nimic pare să nu mai funcționeze din rețetele știute pentru reinstaurarea stării de bine;
· voința de a învăța ceva nou, care să stimuleze în mod armonios ființa umană în totalitatea ei – să pună mintea în mișcare după alte reguli decât cele ale logicii formale; să corecteze corpul fizic și să sublimeze emoțiile negative;
· o nouă viziune asupra tuturor lucrurilor, care să imprime o nouă speranță persoanelor epuizate și stresate;
· o modalitate de a ajuta organismul să treacă peste anumite afecțiuni;
Toate aceste obiective fac parte din nevoia firească de a face un pas înainte pe calea dezvoltării personale.
În cât timp se parcurg cursurile unui sistem Reiki ?
Noi recomandăm să se înceapă cu sistemul de bază Reiki Usui Tibetan și depinde de fiecare cursant cât de repede asimilează informația și practica învățată la curs. Există persoane care evoluează foarte repede, altele care au nevoie de mai mult timp să lucreze și să simtă energia. Chiar dacă nu toată lumea este la fel de senzitivă în perceperea energiei Reiki, acest lucru se formează oricum prin practică. Chiar dacă recepționarea și direcționarea energiei nu este o abilitate gata formată, practicarea tehnicilor predate la curs își face efectul în scurt timp.
Ce observă cursanții la cursuri reiki, după câteva zile de practică în urma primului curs Reiki (gradul 1 Reiki Usui Tibetan):
· vitalitate mai mare
· încredere mai mare în ei înșiși
· optimism
· diminuarea stărilor de oboseală nejustificată de peste zi
· o mai bună comunicare cu cei din jur
· ameliorarea unor afecțiuni – dureri de cap, dureri reumatice, digestie dificilă etc.
· o condiție fizică mai bună și o mai mare dorință de viață
Pentru ca aceste îmbunătățiri ce intervin la nivel fizic și psihic să se mențină, este necesară o practică perseverentă. La cursurile Reiki nu se predă un panaceu, cu o singură administrare, care are efect toată viața. La cursurile Reiki învățăm un stil de viață pe care să nu îl mai abandonăm dacă dorim o reală și definitivă schimbare în bine.
Fiecare curs Reiki presupune o inițiere care modifică vibrația energetică a persoanei inițiate, facând-o receptivă la energia Reiki de natură superioară, blândă și vindecătoare. Inițierea, sau acordajul la sursa supremă de energie, permite inițiatului să își facă autotratament cu energia Reiki, dar și să facă altora tratament. Autotratamentul pe care persoana inițiată și-l aplică în urma primei inițieri constituie un proces de purificare energetică: sunt eliminate toxinele și sunt înlăturate blocajele energetice, sunt purificate gândurile neconforme și tiparele mentale negative și sunt vindecate emoțiile negative.
La Cursuri Reiki,
La fiecare inițiere, maestrul preia din karma elevului, pentru ca acesta să-și poată desăvârși călătoria. Reiki este o disciplină care nu se învață din carte. Este nevoie de inițiere de la un maestru cu experiență și dedicat acestei discipline spirituale.
Desigur că elevul primește la cursuri reiki și un manual, dar instrucțiunile din manual nu sunt de nici o utilitate în lipsa inițierii. Procesul inițierii este cel mai important element al cursurilor Reiki, și nu cantitatea de informații sau de simboluri, așa cum cred în mod greșit multe persoane. Reiki înseamnă practică într-o proporție covârșitoare, și nu teorie. Este inutilă abordarea intelectualistă a acestei discipline spirituale și terapeutice, așa cum cred în mod eronat multe persoane care așteaptă cursuri luxuriante, ca la facultate, presărate eventual cu chestionare de verificare a cunoștințelor și povești inutile despre farmece, vrăji și descântece sau despre ființe atipice din alte dimensiuni cu forme științifico-fantastice.
Mikao Usui, fondatorul acestei discipline spirituale numite Usui Reiki Ryoho, ne-a lăsat o terapie simplă, prin punerea palmelor, pentru a transmite o energie a iubirii vindecătoare, menită să sensibilizeze și să cizeleze spiritul uman. Toată atenția cursantului Reiki va fi îndreptată spre cultivarea virtuților și aspectelor pozitive ale vieții și nu spre studiul părților întunecate ale lucrurilor din această lume. Căci viața noastră este rezultatul a ceea ce gândim și a ceea ce concepem despre noi, despre ceilalți, despre lume și viață. Fiecare gând și fiecare afirmație pe care o facem reprezintă un proiect lansat în Univers.
Cu toate că manualul tipărit pentru fiecare grad Reiki este același pentru toți cursanții, trebuie să rețineți că aceasta călătorie este de fapt diferită de la om la om. Fiecare va avea o altă experiență, un alt mod de a percepe energia, trebuie doar să fie receptiv la ceea ce îi va dărui Universul pentru creșterea personală.
Câteva aspecte sunt comune pentru toți cei care se angajează cu seriozitate și devotament pe această cale: stimularea dragostei necondiționate, mărirea gradului de responsabilitate față de sine și față de toți cei din jur, dezvoltarea intuiției și o mai mare deschidere către ceea ce înseamnă legătura cu divinitatea. Practicantul Reiki va fi preocupat de adevăr, sinceritate, dreptate, de restabilirea echilibrului și armoniei între oameni. Cursuri Reiki benefice.

Maestrul Bogdan Prosperio vă așteaptă să vă înscrieți la cursurile Reiki, în această minunată călătorie a dezvoltării personale, completând formularul de website, sau la

numarul de telefon: 0744991848

afișate în secțiunea Contact.

Să aveți parte de tot binele din lume, să vă împliniți toate visele și, mai presus de orice, nu uitați: Rămâneți în Lumină !


Simbolul abundentei – Reiki Romania

Maestrul Bogdan Prosperio sustine cursuri de Reiki Usui Tibetan in Bucuresti si in tara. Pentru programari sau informatii puteti suna la: 0744 991 848 – sau completind formularul de contact.

Notă importanta:
1) Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007.
2) În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.
3) Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.

16 thoughts on “CURSURI REIKI

 1. Am facut initiere cu Dl Maestru Prosperio si ma simt excelent. Recomand tuturor cursurile si Initierea cu Maestrul Bogdan Prosperio. – https://www.bogdanprosperio.ro/ Articole interesante aici cu o temă foarte interesantă. Sugerez tuturor să ia parte la discuții mult mai activ. Pentru cursuri mi se pare semnificativ :
  https://www.bogdanprosperio.ro/cursuri-spirituale/curs-reiki-usui-tibetan/
  https://www.bogdanprosperio.ro/blog/cursuri-reiki/ – Maria . I

 2. Laurentiu, ma bucur ca ai scapat de scepticism si ai ales Calea credintei in ceva autentic, Reiki Usui Tibetan si Tehnicile cu Lumina Divina pe care ti le-am dat te vor ajuta mereu. Ma bucur ca sunteti multumit, va astept si va stau la dispozitie si pe viitor … – Bogdan Prosperio – https://www.bogdanprosperio.ro/contact/

 3. Daca va aflati in cautarea vindecarii sufletesti si trupesti atunci ati nimerit bine, asa cum scrie si in articol. Am participat la curs si sunt entuziasmata stiu ca totul va fi bine de acum pe mai departe. optimismul si vibratia inalta de la cursurile Domnului Prosperio sunt incontestabile
  Ciine are Credinta si intelege ajunge aici la Dl Maestrul Prosperio , ce va ofera Reconectare cu Energia lui Dumnezeu

  Adina Ionescu

 4. Poluare si stress cu asta ne confruntam ZI DE ZI.
  Pina unde se va merge ? vrem o Planeta mai curata !
  Vrem sanatate !
  La Dl Prosperio am gasit solutii !
  Viata are un sens acum. Solutii pentru calitatea vietii tale.
  Da, functioneaza si recomanda sa cititi ce scrie pe website si sa il contactati pe dl Prosperio.
  Luiza Croitoru

Comments are closed.