Maestri Reiki Romania

Maestri Reiki Romania

Maestri Reiki Romania

Maeștri Reiki România – scurt ghid de prevenție spirituală

Cine înțelege ce reprezintă Împărăția de Lumina a Tatălui Ceresc, cine știe să explice cum functionează Împărătia de Lumină a Tatălui Ceresc, acela se apropie de Adevăr, Lumină și Iubire, acela înțelege cu adevărat ce înseamnă Creștere Spirituală Autentică și învață să stimuleze capacitatea de autovindecare.
Un Maestru Autentic știe să vă îndrume pe aceste căi ce rezolvă multe din provocările vieții ! Toti oamenii îsi doresc să fie fericiți, un Maestru Autentic te poate ghida spre beneficiul real al sufletului tău !
” Eu l-am cunoscut pe domnul Bogdan Prosperio și vă pot spune că este cu adevărat Maestrul ce știe să facă Inițieri de Vibrație Înaltă și deci sunt foarte valoroase atât pentru o creștere Spirituală Autentică, dar și pentru stimularea capacitătii de autovindecare. Domnul Bogdan Prosperio știe să vă explice și să vă ajute să înțelegeți multe aspecte legate de Împărătia de Lumină a Tatălui Ceresc. Cei ce iși doresc Sănătate, Fericire, Prosperitate și creștere Spirituală Autentică, să nu ezite în a-l contacta pe domnul Bogdan Prosperio. ” – M.T. – unul din cei ce au învățat multe de la dl Bogdan Prosperio.

Maestri Reiki Romania

În ultima vreme ne-am confruntat cu un fenomen specific românesc, și anume întâlnim tot mai des cursanți care pleacă de la un maestru la altul având diverse nemulțumiri. Ne-au fost relatate diverse aspecte despre diverși maeștri, care depășesc cadrul relațiilor personale, și atunci ne-am gândit să scriem despre cum ar trebui sau nu să fie un maestru, Maestru Reiki sau Maestru Spiritual. S-au scris multe cărți despre maeștri și lumea crede în general că maeștrii din domeniul spiritual (căci și Reiki este o disciplină spirituală) sunt persoane perfecte care nu mai au nici un defect, care nu mai au  nevoie de nimic din lume, dar mai ales care pot rezolva toate problemele tuturor. Sperăm că cititorii noștri nu cred așa ceva, căci ar fi greu de scris mai departe. Ceea ce vă putem spune cu siguranță este faptul că un maestru stăpânește o anumită tehnică spirituală pe care poate să o predea și celor dornici să știe mai mult, să trăiască mai sănătoși, să se bucure mai mult de viață. Și dacă știe și poate face lucruri miraculoase, un adevărat maestru nu va face caz de ele și nu le va arăta decât celor pregătiți să păstreze flacăra vie a Adevărului.

Maestri Reiki Romania

Reiki este o tehnică universală de vindecare și de evoluție spirituală. La baza acestei tehnici stau niște principii de viață general valabile, care se rezumă la a nu face rău altora, a fi recunoscători față de ceea ce ne oferă viața, a ne controla stările sufletești. Dacă toate lumea ar ajunge să respecte aceste principii, am fi cu toții mult mai fericiți. Față de ceea ce reprezintă Reiki pentru umanitate, este greu de crezut că în acest domeniu putem găsi maeștri lipsiți de etică profesională. Prezentăm în continuare categoriile de maeștri Reiki care și-au făcut apariția pe meleagurile noastre, probabil ca în multe alte domenii.

 

Maestri Reiki Romania – Maeștrii Reiki Autentici din România

În primul și în primul rând, există maeștrii Reiki autentici din România: aceștia sunt foarte puțini la număr și sunt mai mult necunoscuți decât cunoscuți. Atragem atenția că maestru autentic nu înseamnă o persoană care poate prezenta un noian de diplome în multe sisteme Reiki, pe lângă multe facultăți absolvite și alte calificări certificate de diverse instituții din sistemul educațional modern sau din orientul îndepărtat. De asemenea, maestru autentic nu înseamnă neapărat o persoană cu capacități parapsihice și în nici un caz o persoană care ghicește viitorul. Este adevărat că practicile spirituale înlesnesc dezvoltarea unor capacități extrasenzoriale și paranormale. Dar acest lucru nu se întâmplă la toți practicanții și nici nu este un lucru încurajat în cadrul tehnicii Reiki. Să reținem că Doamna Hawayo Takata, datorită căreia Reiki a fost adus din Japonia în America, facând posibilă răspândirea tehnicii în lumea întreagă, era o persoană simplă dar puternică. Hawayo Takata s-a vindecat întâi ea însăși cu ajutorul Reiki de câteva boli grave, diagnosticate medical. Fără a avea niște studii pretențioase, ea a fost un terapeut puternic atribuindu-și succesul simplului fapt că a administrat mult tratament Reiki fiecărui client. De multe ori, pentru a intensifica procesul vindecării, ea a inițiat membrii familiei clientului pentru ca și aceștia să aplice tratamentul Reiki respectivului bolnav. Prin urmare, mesajul unui maestru autentic pentru practicantul Reiki este că practica disciplinată reprezintă cheia eficienței acestui sistem.

Sunt și Maeștri Reiki în România care doar împart diplome

Din păcate, auzim tot mai des că există maeștri Reiki care doar împart diplome, fără să îi învețe ceva pe elevi. Este și vina acelor elevi care cred că tehnica Reiki se poate însuși foarte repede și fără inițiere și care doresc mai mult să aibă o colecție de diplome. Dar este în primul rând vina așa-zișilor maeștri care discreditează sistemul de vindecare Reiki, profitând de multe ori de lipsa de informare a celor care caută să învețe Reiki.

Sunt și Maeștri Reiki în România care fac inițieri greșite, adică nu fac Reiki de fapt.

S-a spus de multe ori că nu se poate face rău cu Reiki. S-a spus de asemenea că nu există inițieri greșite. Aceste lucruri sunt adevărate. Pentru că cei care în mod intenționat fac rău în felul acesta, de fapt nu practică Reiki. Printre aceștia, sunt maeștri care au devenit renumiți prin publicitatea excesivă și care nu mai sunt de fapt nici maeștri Reiki, pentru că nu se știe ce sistem Reiki dau mai departe, și nici maeștri spirituali nu se mai pot numi, pentru că promovează idei demne de Sodoma și Gomora. Aceștia par mai degrabă să aplice experimentul ”Fereastra Overton” pentru a induce maselor de oameni, cu picătura chinezească, faptul că nu există diferență între normal și anormal, că nu există greșeli ci numai experiențe și că excepțiile odioase trebuie să ne guverneze viața. Față de acest fenomen, credem că a greși este omenește, dar a persevera în greșeală este de-a dreptul diabolic.

Maestri Reiki Romania

Atragem atenția că Reiki nu are de-a face cu hipnoza, cu aflarea vieților trecute sau cu dezvoltarea clarvederii. Reiki nu are de-a face cu științele oculte. Cine dorește să capete asemenea puteri, să se gândească mai bine dacă e pregătit și dacă e necesar să afle și să vadă grozăviile din alte lumi, cu șerpi și dragoni – care nu sunt decât creaturi produse de gândurile, sentimentele și faptele negative ale oamenilor cu vibrație joasă care întârzie să își dedice timpul măririi conștiinței. Dumnezeu nu ne invită să studiem așa ceva și e o capcană a răului să credeți că acesta e drumul cunoașterii. Da, Dumnezeu poate dărui capacitatea clarvederii anumitor oameni care se dedică sincer și plini de Smerenie Împărăției de Lumină a Tatălui Ceresc, dar voi să creați aceste condiții și să așteptați darurile Divinității. Sfat: Evitați sub orice formă să forțați mâna Divinității !
Se promovează foarte mult ideea de trezire spirituală, legată de trezirea energiei Kundalini. Nici aceasta nu are de-a face cu Reiki. Da, există indivizi ce initiază greșit, ce practică greșit și îndrumă pe alții greșit și obțin ravagiile fizice și psihice de care vorbesc unii așa-ziși maeștri care au ajuns foarte departe cu publicitatea și care se lauda adesea. Cu ce se laudă ? cu eșecurile lor ? Oameni buni, învățați să alegeți Maestrul Autentic !

 Maestri Reiki Romania

Maeștri Reiki din România și atacurile energetice
Există sau nu există atacuri energetice ? Dacă nu ar fi, nu s-ar povesti. Unii iau în derâdere acest aspect controversat care nu prea exista pe vremea lui Mikao Usui. De atunci lucrurile nu numai că nu au stat pe loc, dar cu cât binele câștigă teren cu atât răul găsește modalități de răspândire. Lupta dintre BINE și rău nu este doar în basmele populare și, tot ca în basmele populare, este important să credeți că Binele învinge întotdeauna și să nu dezvoltați o atracție pentru ceea ce se subordonează răului.
De reținut că cea mai grozavă armă a răului este să te facă să crezi că nu există sau că nu există pentru tine; în realitate, răul pândește mai abitir unde Lumina ia avânt. De aceea, nu vă lăsați pradă tentației de a studia răul, ca să nu vă studieze și el pe voi.

Maestri Reiki Romania

Atâta timp cât ne aflăm aici pe pământ nu suntem la adăpost de asaltul forțelor răului. Nici cei mai mari inițiați nu sunt imuni față de acest asalt. Și ei trebuie să se protejeze permanent. Numai cei ignoranți cred că nu e nevoie de nici o protecție. Există însă maeștri Reiki în România care se folosesc de faptul că atacurile energetice sunt foarte posibile, pentru a atrage cursanții în studiul unor tehnici complicate, fără sfârșit, de atac și contra-atac. În realitate, soluția nu este să te avânți în studiul exhaustiv al aspectelor răului și al metodelor de a învârti săbiile de lumină, ci să adopți o atitudine și o practică spirituală care să te înalțe deasupra puterilor răului. Practică spirituală nu înseamnă acumulare de cunoștințe intelectuale. Voința de informare în absența unei practici substanțiale de cizelare spirituală nu vă apără de rău, ci doar vă transformă într-o masă de manevră pentru falșii maeștri care creează probleme pentru a vinde soluții.

Maestri Reiki România

Este bine să știți de toate și să fiți informați, dar pentru o certă evoluție spirituală este nevoie de aprofundarea unui sistem. Dacă veți amesteca multe informații din surse multiple și veți vizita o sumedenie de maeștri, nu veți face decât să răspundeți unei tendințe universitare de informare, adică să supuneți mintea unui stres inutil. Scopul practicii spirituale este de fapt să armonizați trupul, mintea și spiritul.
În final aducem aminte primele idei din articol:
Cine înțelege ce reprezintă Împărăția de Lumina a Tatălui Ceresc, cine știe să explice cum functionează Împărătia de Lumină a Tatălui Ceresc, acela se apropie de Adevăr, Lumină și Iubire, acela înțelege cu adevărat ce înseamnă Creștere Spirituală Autentică și învață să stimuleze capacitatea de autovindecare.
Un Maestru Autentic știe să vă îndrume pe aceste căi ce rezolvă multe din provocările vieții ! Toti oamenii îsi doresc să fie fericiți, un Maestru Autentic te poate ghida spre beneficiul real al sufletului tău !

Maestri Reiki Romania

” Eu l-am cunoscut pe domnul Bogdan Prosperio si va pot spune ca este cu adevarat Maestrul, ce stie sa faca Initieri de Vibratie Inalta si deci sunt foarte valoroase atit pentru o crestere Spirituala Autentica cit si stimularea capacitatii de autovindecare. Domnul Bogdan Prosperio stie sa va explice si sa va ajute sa intelegeti multe aspecte legate de Imparatia de Lumina a Tatalui Ceresc. Cei ce isi doresc Sanatate, Fericire, Prosperitate si crestere Spirituala Autentica, sa nu ezite in a-l contacta pe domnul Bogdan Prosperio. ” – M.T. – unul din cei ce au invatat multe de la dl Bogdan Prosperio. ”

 Maestri Reiki Romania

Cheia vieții și a întregii cunoașteri este Adevărul, Lumina, Iubirea, Pacea, Armonia, Cunoașterea Divină, și multe altele ( faceți diferența: există un fals maestru ce vă promite cunoaștere dar vă oferă doar informații ce vă duc spre vibrații negative. Un adevărat Maestru cum este Bogdan Prosperio, vă oferă Cunoaștere Divină pentru că el este inspirat de Divinitate să ajute cu adevarat oamenii. Veniți cu Smerenie și veți câștiga multe !

Din izvorul vieții și al abundenței, divinitatea ne trimite în fiecare zi Fericire, Succes și Prosperitate.

Pentru inscrieri la cursuri sau terapie, Va rugam sunati la nr de telefon: 0744991848 sau completati formularul de pe website: Contact – https://www.bogdanprosperio.ro/contact/