Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic. În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

Terapia Reiki se înscrie în categoria practicilor de medicină energetică, non-invazive, care nu recurg la utilizarea unor instrumente sau substanțe și care nu presupun executarea unor manevre dureroase asupra corpului fizic. Terapia Reiki are ca scop relaxarea organismului pentru a-l repune pe vibrația vindecării.

Terapia Reiki – Fii plin de gratitudine !

Reiki este o disciplină spirituală care promovează eliberarea de suferință, indiferent că este vorba de suferința fizică sau de cea sufletească până la anxietate și depresie. Oricine dorește să afle mai multe despre lume și viață, despre propria viață și despre viața universului întreg, poate porni în această călătorie prin intermediul Reiki. Reiki este o minunată terapie, care poate aduce oricărui om stresat din zilele noastre o modalitate eficientă de relaxare și ameliorare a afecțiunilor acute sau cronice.

Prin terapia Reiki reînvățăm să fim zi de zi și ceas de ceas plini de gratitudine față de viața ce ne-a fost dată. Unul dintre cele cinci principii enunțate de Mikao Usui, fondatorul tehnicii Reiki, se referă chiar la această stare de mulțumire care ar trebui să învăluie planeta, stare permanentă a credinței: ”Începând de astăzi, fii plin de gratitudine !”

Terapia Reiki – echilibrare energetică

Toate afecțiunile care îi aduc pe oameni la cabinetele de terapie sunt practic generate de lipsa reperelor spirituale, în viteza cu care se desfășoară viața în acest secol al distrugerii. Nimeni nu prea mai crede astăzi că rugăciunea este obligatorie, că postul are rostul său, că nu este normal să lucrezi 12 ore din zi etc. În agitația vieții moderne, omul – care nu este un robot făcut să lucreze la nesfârșit – ajunge să sufere de diverse afecțiuni provocate de oboseală și stres. Terapia Reiki se adresează tuturor celor care caută o cale de vindecare holistică, de natură să schimbe modul de viață defectuos care a generat dezechilibre la nivel fizic, mental sau emoțional.

Terapia Reiki va re-energiza un organism devitalizat pentru a-i reda starea naturală de sănătate și de adaptare la stres prin re-învățarea limitelor proprii în activitatea zilnică fizică și intelectuală. Ca orice disciplină spirituală, terapia Reiki este menită să ne arate că un stil de viață care suprasolicită ființa umană este greșit și că se impune o schimbare spre ritmurile naturale ale vieții.

Terapia Reiki – călătoria spre înțelegerea procesului de vindecare

În niciun sistem terapeutic, vindecarea nu este o promisiune. Vindecarea intervine doar dacă omul schimbă ceva în viața lui. Vindecarea este o chestiune de alegere. Analizând apariția bolilor, vedem că nu există de fapt boli, ci bolnavi, și că important este ca omul să învețe lecția care stă în spatele bolii.

Terapia Reiki – învingerea barierei spațiu-timp

Una dintre caracteristicile care diferențiază terapia Reiki de alte terapii este realizarea terapiei la distanță sau trimiterea de energie la distanță. Sistemul terapeutic Reiki permite acordarea de tratament unei persoane, fără să fie nevoie de prezența acesteia la cabinet. Restricția de spațiu și de timp nu există în terapia Reiki. O altă caracteristică importantă a terapiei Reiki este aceea că se pot trata nu numai ființe (oameni, animale, plante), ci și situații la nivel de grup sau de țară etc. – de exemplu rezolvarea unei crize sau detensionarea unor conflicte, dacă au fost învățate lecțiile care stau în spatele unor astfel de provocări. De asemenea, se poate trimite energie în trecut, pentru a repara de exemplu traume emoționale, și în viitor, pentru susținerea unor proiecte.

Pentru înscriere la cursuri, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea Contacthttps://bogdanprosperio.ro/contact/
Începând de astăzi, fiți recunoscători pentru tot ceea ce primiți, pentru tot ceea ce vă oferă viața în fiecare moment ! Binecuvântați fiecare clipă a vieții voastre !

Notă importantă: 

1)Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucreazăcomplementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3)Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.