Info Reiki

Info Reiki

Info Reiki Tot Universul este format din Energie si Informatie.

Radiestezie – Info Reiki utilizeaza tehnici de Lumina care ne ajuta sa obtinem rezultate precise si spectaculoase chiar in diverse situatii din viata noastra

Daca esti interesat sa gasesti solutii prin masuratori la eventualele provocari pe care le ai pe sanatate si in acelasi timp sa iti imbunatatesti starea de sanatate, ar fi bine sa iei in considerare acest excelent sistem numit Info Reiki.

Tehnicile Info Reiki se aplica si pentru sanatate cit si in afaceri, sau in orice alt domeniu sau situatie pe care dorim sa o rezolvam. de exemplu in afaceri se poate masura fidelitatea unui partener de afaceri. Se poate masura care este cea mai buna oferta din trei existente. puteti masura fidelitatea si eficienta unui angajat din firma dumneavoastra.

Influentele Karmice si situatii specifice din viata noastra pot fi masurate cu ajutorul tehnicilor de Info Reiki. Se poate identifica starea de sanatate a organelor interne a unui pacient sau pentru propria persoana. Lista de exemple poate continua.

Info Reiki este un sistem care combina tehnicile Reiki cu anumite tehnici din Radiestezie.

In Info Reiki intilnim simboluri speciale ce ne ajuta in a obtine rezultate precise pe masuratori infoenergetice, iar aceste rezultate sunt mult superioare celor intilnite in simpla Radiestezie.

Descopera cum sa faci alegerile cele mai bune prin InfoReiki

Imbunatateste-ti Viata, Sanatatea si Situatia Finaciara

Stii cum sa iei decizia cea mai buna pentru tine?
In viata poti alege sa te imprietenesti cu anumite persoane care in final iti fac mai mult rau.

In afaceri poate alegi sa inchei un parteneriat doar ca sa descoperi apoi ca a fost o decizie care te-a costat prea mult.
Toate aceste situatii pot fi evitate prin InfoReiki.

Te afli aici datorita alegerilor pe care le-ai facut!

S-ar putea sa te doara foarte mult, insa situatia in care te aflii acum se datoreaza NUMAI alegerilor pe care le-ai facut pana acum.

Iar daca continui in acest fel, poti avea inca si mai mult de suferit.

Cand ajungem la batranete regretam lucrurile pe care nu le-am facut. Dar atunci este prea tarziu, nu mai poti da timpul inapoi.

Nu ar fi minunat daca ar exista o cale prin care poti face alegerile corecte si astfel sa iti schimbi viata? Este POSIBIL cu InfoReiki!

Ce este InfoReiki
InfoReiki este un sistem energetic de vindecare pe care il poti folosi pentru a lua deciziile bune in viata, afaceri si sanatate.

El contine foarte multe elemente din radiestezie, metoda care permite operatorului sa gaseasca sursa de apa subterana, zacaminte de metale, titei, pietre pretioase si obiecte ascunse cu ajutorul unui instrument cu o forma speciala.

In InfoReiki lucram cu energia (Reiki) si informatiile (Info). Astfel, printr-o metoda pe care te poate indruma un maestru, vei reusi sa afli care sunt alegerile bune pentru tine si pentru alte persoane, atat pentru sanatate, prosperitate si relatii excelente.

Cum vei lucra cu InfoReiki
De aici inainte vei folosi doar 2 obiecte pentru a afla ce decizie este buna pentru tine: Ansa si Raportorul.

Printr-o initiere facuta cu maestrul Bogdan Prosperio vei reusi sa te conectezi la energia divina care va ghida ansa pe raportor pentru a afla daca decizia pe care urmeaza sa o iei este una buna pentru tine.
In privinta sanatatii, lasam totul la voia intamplarii pana cand este prea tarziu si nu se mai poate face nimic.

Info Reiki, Maestrul Info Reiki foloseste tehnici de Lumina Foarte eficiente de valoare unuica si foarte benefice, pentru a ajuta oamenii aflati in situatii dificile cit si pentru a masura situatiile Karmice. Maestrul Bogdan Prosperio gaseste o rezolvare, gaseste solutii eficiente pentru acele provocari din viata oamenilor. Toti cei care rezoneaza cu aceasta tehnica de Info Reiki si cer ajutorul pot obtine rezultate foarte bune. Disclaimer * aceste rezultate nu pot fi garantate si difera de la persoana la persoana.

Inscrie-te acum la Cursul de Info Reiki si vei cistiga o consultatie gratuita din partea Maestrului Bogdan Prosperio

7 + 5 =