Despre noi

Despre noi

Cine este Bogdan Prosperio ?

Bogdan Prosperio sustine Cursuri Reiki in Bucuresti si in Romania, sau online pentru romanii aflati la mare distanta.  Telefon: 0744991848

Pentru ca ii pasa cu adevarat de viata celorlalti, pentru ca isi doreste ca oamenii sa fie cit mai sanatosi si fericiti, Bogdan Prosperio are confirmari si rezultate de calitate de la foarte multi cursanti.

Bogdan Prosperio isi doreste ca tot mai multi oameni sa fie din ce in ce mai sanatosi si astfel toata Planeta Pamint sa fie mult mai sanatoasa.

Avind o experienta de peste 28 de ani in domeniul Medicinei Integrative Bogdan Prosperio va poate oferi metode autentice si unice pentru a beneficia de o reala ascensiune spirituala. In acest process extraordinar de placut veti obtine si success in vindecare si preventie a diferitelor provocari legate de sanatate. Aplicind aceste metode veti cistiga mai mult optimism, sanatate, prosperitate si succes.

Bogdan Prosperio a primit initierea pe linia renumitului Maestru William Lee Rand, care a fondat Centrul International de Reiki Training (The International Center for Reiki Training) in Statele Unite ale Americii. (diploma recunoscuta international).

Pregateste-te sa crezi in acest sistem si vei experimenta lucruri, chiar miracole ce iti vor schimba in bine viata. Vei receptiona Adevar, Lumina si Iubire de la Divinitate in corpul sau mai exact in corpurile tale. Noi toti suntem formati din trei corpuri, Suflet, Corp Energetic si Corpul fizic.

La fiecare curs veti primi o initiere Unica de Vibratie inalta foarte Pozitiva.

Acest fel de initiere este un Dar pe care l-am primit de la Tatal Ceresc, Dumnezeul Atotputernic.

Veti experimenta momente excelente, foarte placute, Armonie, Serenitate, Pace a Sufletului. Este posibil sa percepeti Energie Divina, culori foarte frumoase, sau imagini unice foarte frumoase inspirate de catre Divinitate. Distanta nu conteaza, indifferent unde te afli vei percepe ceva foarte special, ceva Divin. (disclaimer-aceste rezultate nu pot fi garantate si difera de  la persoana la persoana.) – Website-ul nostru garanteaza confidentialitatea datelor. Completind formularul aveti certituninea garantiei noastre si va exprimati acordul.