Tehnici Energetice cu Lumina Divina

Tehnici Energetice Vindecatoare cu Lumina

Ce sunt Tehnicile Vindecatoare cu Energie si Lumina Divina ?
Cu aceste tehnici vom accesa Energia Universala Divina, la un nivel mult mai inalt decit tehnicile clasice din sistemele Reiki.

In acest sistem noi folosim simboluri ce acceseaza Energia Universala Divina insa la un nivel mult mai inalt si cu o consistenta sspecifica Imparatiei de Lumina a Tatalui Ceresc.

Acest sistem este mult mai puternic si evident unic in comparatie cu alte sisteme de Reiki sau de alta natura.

Acest sistem ofera o Reconectare cu Energia foarte Buna si inalta a Ingerilor, Arhanghelilor, Serafimilor si Heruvimilor.

Este un sistem unic cu efecte excelente in viata ta inca dupa prima initiere.

Bogdan Prosperio a lucrat pentru a creea acest sistem mai bine de 25 de ani si acest sistem te va Recconecta cu Dumnezeu, Forta Sacra, Universul indiferent in care din aceste variante crezi. In acest proces Tu vei obtine vindecare, optimism, relaxare, Pace a sufletului, imbunatatirea relatiilor si evident mult asteptata Prosperitate. Tot ce ai nevoie este sa obtii aceasta Reconectare si o initiere unica si speciala de Inalta Vibratie Divina. In acest fel vei obtine toate beneficiile de la Dumnezeu, Forta Sacra, Univers.

Bogdan Prosperio este gata sa te ajute in aceasta calatorie Spirituala excelenta in Lumea Iubirii, a Luminii, a Pacii, a Armoniei, a Serenitatii, a Adevarului.

Iubirea Divina
Tehnicile Energetice Vindecatoare cu Lumina Divina sunt parte a unei metode ce poate fi incadrata in Medicina Integrativa. In viata de zi cu zi vom constata ca acest sistem inseamna mult mai mult, acest sistem reprezinta o cale prin care cursantul poate sa devina o fiinta plina de Lumina Divina, ... practic REZONEAZA CU PLANURI FOARTE INALTE SI SACRE ALE Imparatiei lui Dumnezeu. In acest mod practicantul evolueaza si creste in mod autentic din punct de vedere Spiritual.

In acest sistem de crestere spirituala avem 5 nivele de invatare.

Se presupune ca dupa fiecare nivel absolvit al acestui sistem, practicantul se va ridica la un nivel de constiinta superior. In acest proces si cantitatea si calitatea de Energie Divina Luminoasa Vindecatoare va creste si va ajuta practicantul sa se vindece la toate nivelele, spiritual, energetic,mental si fizic.

Veti observa rezultate bune in domeniul sanatatii si prosperitatii dupa fiecare nivel pe care il absolviti. Viata Dumneavoastra se va schimba substantial in Bine dupa ce veti insusi si practica toate tehnicile de Lumina de la toate cele 5 (cinci) niveluri cit si initierea unica si speciala pe care Maestrul Bogdan Prosperio o sa o faca la fiecare nivel in parte pentru Dumneavoastra.

La fiecare initiere veti simti ceva benefic, special, ceva ca o curgere de Energie Divina ce va relaxa si vindeca corpurile subtile pe care le aveti.

Fiecare persoana poate simti lucruri foarte frumoase in timpul acestor initieri. Multe persoane au relatat faptul ca au simtit o Energie fina foarte placuta, cit si imagini foarte frumoase sau culori vii placute din gama ROGVAIV.

Atit oamenii cit si regnul animal si vegetal vor fi mult mai prezente in constiinta Dumneavoastra ceea ce va duce sigur catre adevarata stare de FERICIRE INTERIOARA.

Veti simti aceste senzatii placute, Divine, indiferent cit de experimentati sau neexperimentati sunteti in acest domeniu. Foarte important este ca aceste cursuri se pot face si la distanta si initierea este foarte reusita si in cazul in care se face la distanta cit si in cazul in care se face fata in fata.

Fiecare initiere se face in mod unic personalizat pentru fiecare persoana in parte. Astfel cursantii pot fi siguri ca vor primi o initiere unica si de mare calitate.

Ce veti cistiga la acest curs:
• O sanatate foarte buna atit pentru Dumneavoastra cit si pentru familie
• Mai multa relaxare cit si mai multa pofta de Viata
• Un optimism mult mai mare cit si cresterea increderii in propriile forte
• Mai multa Energie pentru intreaga zi
• Mai multa prosperitate si o imbunatatire a tuturor relatiilor
• Un scut Energetic Protector

Daca va doriti un curs eficace si eficient in acelasi timp, un curs unic de mare calitate, atunci ati ajuns exact unde trebuie.

Beneficiati de acest curs unic la un pret foarte rezonabil, pentru a va imbunatatii considerabil starea de sanatate, pentru a creste spiritual, pentru a cistiga prosperitate si pentru a va imbunatatii relatiile cu toti oamenii.
Disclaimer * aceste rezultate nu pot fi garantate si difera de la persoana la persoana.

Inscrieti-va ACUM la acest curs de TEHNICI ENERGETICE VINDECATOARE CU LUMINA DIVINA si veti primi toate detaliile de la Maestrului Bogdan Prosperio - telefon: 0744991848